image
 |  4 2 Листопада 2020 | 14:47

На волинській дільниці виявили фальсифікацію

Наше видання вже розповідало, що Ковельська міська територіальна виборча комісія 30 жовтня здійснила повторний підрахунок голосів із дільниці №070432 – тут навіть після уточнення не збігалися результати голосування до районної ради. Зауважимо, що ДВК №070432 була останньою комісією, котра не здала документацію.

Як повідомив сьогодні, 2 листопада, у Фейсбуці депутат Ковельської міської ради Сергій Кошарук, на ДВК №070432 виявили фальсифікацію голосування до міської ради, - інформує Ковель медіа.

Перерахунок голосів ВД 070432. Виявили неправильний підрахунок – зарахування недійсних бюлетенів до результатів голосування. На документі не було позначки за партію, а лише номер за кандидата. Члени ТВК прийняли рішення про перерахунок усіх бюлетенів щодо виборів до Ковельської міської ради – написав він, пообіцявши повідомити про результати

Сергій Кошарук згодом проінформував нашу редакцію, що в його дописі трапилася помилка: перераховують бюлетені насправді на ДВК №071008.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волинському кордоні виявили «лівий» товар на суму 2,5 мільйони гривень (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити