image
 |  2 10 Листопада 2020 | 14:55

На волинській дорозі невдовзі з’явиться дорожня розмітка та дорожні знаки (ФОТО)

Велике дорожнє будівництво на Волині не оминуло цьогоріч і автошляху територіального значення Т-03-09 /Т-03-08/ – Дубечне – Стара Вижівка – /М-07/ – Турійськ – Рожище – Ківерці – Піддубці – /Н-22/. У 2020-му ремонтуємо ділянку між селами Смідин у Старовижівському районі та Луків на Турійщині.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Цей майже 11-кілометровий відрізок дороги, який дотепер мав чотири різних види дорожнього покриття – білощебеневе, чорнощебеневе, з бруківки та асфальтне, вже повністю вкрито шаром асфальтобетонної суміші. Аби швидше відновити цей відтинок шляху дорожники працювали і в темну пору доби.

Незабаром тут з’явиться дорожня розмітка та нові дорожні знаки, а в межах населеного пункту Смідин – тротуари та лінії зовнішнього освітлення.

Підрядник – ТОВ «ПБС».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Раніше судимий 22-річний лучанин вкотре скоїв злочин

Автодорога Т-03-09, протяжністю 151,3 км, пролягає територією Старовижівського, Турійського, Рожищенського, Ківерцівського та Луцького районів нашої області.

У рамках поточного дрібного ремонту в 2020 році оновлюємо дорожнє покриття ще на понад 35 км цього територіального автошляху, у т.ч. на понад 21 км – методом поверхневої обробки та ЛЕМС (захисний шар литої емульсійно-мінеральної суміші), що дозволить «продовжити життя» цій дорозі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити