image
 |  0 15 Листопада 2022 | 12:51

На Волинській митниці у жіночки виявили небезпечний психоптоп (ФОТО)

Цієї ночі на посту "Устилуг" волинські митники виявили у пасажирки вантажного транспортного засобу 8 прозорих зіп-пакетів із вмістом речовини, схожої на амфетамін. Цей білий, рожевий, жовтий чи навіть чорний порошок, що на фото, містить у собі особливо небезпечний психоптоп, незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання якого, навіть у незначних дозах, ЗАБОРОНЕНІ. Пакетики громадянка України сховала у внутрішньому відділенні своєї дамської сумочки. Нині вони вилучені та передані на експертизу.

Про це інформує Волинська митниця.

Правоохоронців повідомлено про протиправне діяння, що містить ознаки злочину, попередньо кваліфікованого за ст. 309 Кримінального кодексу України.

До слова, за 10 місяців цього року Волинською митницею до правоохоронних органів було скеровано 54 повідомлення про протиправні діяння, пов'язанні з незаконним обігом наркотичних, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів. 32 випадки стосувалося незаконного переміщення без мети збуту, 22 - контрабанди наркотичних засобів. Із незаконного обігу вилучено понад 22 кг наркотичних засобів, більше пів тисячі таблеток психотропів, понад сотню пігулок чи капсул прекурсорів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити