image
 |  0 27 Вересня 2019 | 16:19

На Волинській митниці виявили «зайвий» товар

З вантажівки, яка під митним забезпеченням в'їжджала в Україну з офіційно задекларованим товаром, волинські митники на посту Ягодин виявили і вилучили 2200 кг "зайвого" товару.

Про це інформує прес-служба Волинської митниці.

Відповідно до товаросупровідних документів, цей транспортний засіб мав доставити з Угорщини до Дніпра автоаксесуари та косметику. Проте серед завантаженого у причіп тягача виявили чохли до смартфонів, харчові добавки, парктроніки, водовідштовхувальні засоби та інші предмети, яких не було у переліку товару, поданого до митного контролю. Загалом на склад митниці тимчасово вилучено 110 картонних коробок, вартість вмісту яких оцінено у 2,237 млн грн.

Читайте також: На Волині голові медкомісії, яку спіймали на хабарі, обрали запобіжний захід

Відповідальність за приховування товару узяв на себе завідуючий складом фірми-отримувача. Згідно з поясненнями директора компанії, саме він дав вказівку завантажити зайве у причіп. Згідно з санкціями ч. 1 статті 483 Митного Кодексу України такі дії тягнуть за собою конфіскацію предметів правопорушення та штраф у розмірі 100 відсотків їх вартості (за рішенням суду).

Тож матеріали справи передадуть представникам Феміди.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити