image
 |  7 3 Червня 2021 | 15:10

На волинській трасі - ускладнений рух: попередили водіїв (ФОТО)

На сьогодні дорожники працюють на чотирьох об’єктах, відновлюючи понад 33 кілометри цього міжнародного автошляху по обидві сторони від м.Ковеля.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

На одній з ділянок, що цьогоріч ремонтується, приступили до фінішного асфальтування. Верхній шар асфальту вкладається на відтинку Ковель – Воля Любитівська, протяжністю майже 11 км. Уже заасфальтовано 2 км дороги.

Підрядник – ТОВ «ПБС».

Інспекційний контроль за ходом робіт здійснюється представниками замовника – Служби автомобільних доріг у Волинській області, технічний нагляд забезпечується незалежним підприємством ТОВ "ЄВРО ТЕХ ЕКСПЕРТ БУД".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на облаштування парковки в парку передбачили 875 тисяч

У період проведення ремонтних робіт проїзд транспорту на ділянці автодороги М-19 між населеними пунктами Ковель – Воля Любитівська частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі (почергово однією зі смуг руху).

Служба автомобільних доріг у Волинській області закликає користувачів доріг неухильно дотримуватись тимчасових схем організації дорожнього руху на ділянках ремонтних робіт, бути уважними та обережними та відповідальними.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити