image
 |  5 13 Жовтня 2020 | 16:53

На волинському автошляху проїзд транспорту частково обмежується (ФОТО)

На ділянці Луцьк – Дачне автошляху Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ сьогодні розпочались роботи з фінішного асфальтування. Стартували від вул. Сосюри, що в обласному центрі.

Про це інформує Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Роботи виконує підрядне підприємство ТзОВ "Луцькавтодор-Сервіс" на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області.

За сприятливих погодних умов до суботи підрядник планує завершити укладання верхнього шару дорожнього покриття на всій протяжності ремонтованої ділянки – 3,7 км.

Всього у нинішньому році ремонтується майже 12 кілометрів регіонального автошляху Р-14. На 8-кілометровому відрізку Ківерці – Озеро (км 16 – км 24) роботи з відновлення дорожнього одягу вже завершено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині під час пожеж пошкоджено 4 тонни зерна, іваниччанин з опіками госпіталізований

Під час проведення ремонтних робіт проїзд транспорту ділянкою автошляху Р-14 км 4+468 – км 8+150 частково обмежується і здійснюється в реверсному режимі (почергово однією зі смуг руху).

Служба автомобільних доріг у Волинській області перепрошує за тимчасові незручності та закликає водіїв та інших учасників дорожнього руху бути максимально уважними, обережними, відповідальними та взаємоввічливими на ділянці проведення дорожніх робіт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити