image
 |  4 21 Грудня 2018 | 15:04

На Волинському кордоні - передріздвяні черги: накопичилось близько 200 авто

Волинська митниця ДФС фіксує у ці дні черги пасажирських транспортних засобів у пунктах пропуску для автомобільного сполучення на українсько-польській ділянці кордону. На Ягодинському мосту зі сторони Польщі станом на ранок 21 грудня накопичилось близько 200 автомобілів, на Устилузькому – близько сотні.

Про це інформує прес-служба Волинської митниці.

Черги у пунктах пропуску носять не систематичний, а стихійний характер. І цього разу вони пов’язані із масовим в’їздом в Україну громадян, які користуються вихідними у Польщі, аби погостити у рідних або перепочити вдома від роботи/навчання у сусідній державі.

 Як відомо, за традицією римського обряду Різдво Христове святкують 25 грудня. Відтак, митниця рекомендує громадянам уважно слідкувати у ці дні за онлайн-картами черг у пунктах пропуску і раціонально планувати свої поїздки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як Волинські рятувальники визволяли автівки із «снігових пасток» (ФОТО)

Стан заповнення під’їзних шляхів до пунктів пропуску через державний кордон відображається у реальному часі на сайтах Державної фіскальної та Державної прикордонної служб України, на сайті Волинської облдержадміністрації.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити