image
 |  5 15 Жовтня 2019 | 12:34

На волинському кордоні у білоруса забрали авто з «начинням» (ФОТО)

Через приховані в паливному баку сигарети іноземець втратив машину та отримав заборону в’їзду. 36-річний громадянин Білорусі прямував в Україну через пункт пропуску «Доманове», керуючи автомобілем «Ауді» білоруської реєстрації, якому теж 36 років, обрав смугу руху «зелений коридор».

Про це йдеться на сайті Держприкордонслужби.

Під час проведення заходів у прикордонників Луцького загону виникли підозри щодо можливого незаконного переміщення товарів через кордон з приховуванням. Спільна прикордонно-митна група провела поглиблений огляд транспортного засобу з використанням технічних засобів прикордонного контролю.

Підозри правоохоронців підтвердились коли вони за допомогою ендоскопу перевіряли бензобак автівки. Виявилося, що кмітливий білорус запхав до паливного баку більше 600 пачок сигарет білоруського виробництва.

Читайте також: Що відомо про пошуки, зниклого на озері, посадовця Луцькради?

Приховані тютюнові вироби і автомобіль «Ауді», 1983 року випуску, правоохоронці вилучили та оцінили у 27 тисяч гривень. Крім того іноземцю на три роки заборонили в’їзд до України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити