image
 |  0 30 Січня 2022 | 16:17

На волинському озері викрили порушення

Державні інспектори Волинського рибоохоронного патруля продовжують здійснювати природоохоронні заходи на водоймах Волинської області. 24 січня 2022 року рибпатрульні здійснили рибоохоронний рейд на водойми Самарівської ТГ Ковельського району.

Про це інформує Волинський рибоохоронний патруль.

Так, на озері Оріхівське Самарівської ТГ (гідрологічний заказник «озеро Оріхівське»)викрито два грубих порушення Правил рибальства. Громадяни здійснювали вилов водних біоресурсів двома сітними знаряддями лову, не передбаченими Правилами рибальства. Завдяки оперативним діям працівників рибоохорони порушники не встигли завдати шкоди рибному господарству.

На осіб складено протоколи про адміністративні правопорушення. Матеріали справ готуються до передачі в суд для притягнення порушників до відповідальності. Знаряддя лову вилучено.

З рибалками рибпатрульні провели роз’яснювальні бесіди, нагадали про заборону на лов риби забороненими знаряддями та закликали дотримуватись Правил рибальства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку підприємець хоче викупити землю на автостанції

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити