image
 |  544 19 Квітня 2024 | 14:48

На волинському пункті пропуску завершили ремонт (ФОТО)

За сприяння Проєкту USAID "Економічна підтримка України", на міжнародному автомобільному пункті пропуску (МАПП) завершено ремонт дорожнього покриття.

Про це інформує Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області, - пише ВолиньUA.

Пункт пропуску є ключовим на українсько-польському кордоні. Тут перетинає кордон велика кількість вантажного транспорту з експортною, зокрема зерновою, та імпортною продукцією, гуманітарними вантажами, а також здійснюються міжнародні пасажирські перевезення.

На відновлене асфальтобетонне та бетонне покриття нанесено горизонтальну дорожню розмітку. Також проведено роботи з благоустрою та ремонту конструкцій:

▪️ фарбування бар’єрного огородження для автотранспорту та пішоходів, металевого огородження оглядових ям, ревізійних містків та бар’єрів безпеки;

▪️ оновлення захисної огорожі, бетонних бортових каменів;

▪️ відновлення острівців під навісами;

▪️ реновація дощоприймальних лотків та інші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ДТП на Волині: побиті три вантажівки та уламки на дорозі (ФОТО)

Ще одним покращенням на МАПП стали 4 санітарні модулі, що облаштовані з урахуванням фізичної безбар'єрності. Вони вже функціонують.

Тепер цей пункт пропуску став безпечнішим та комфортнішим для водіїв, пасажирів, а також працівників прикордонної та митної служб.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити