image
 |  2 23 Липня 2019 | 18:51

На Володимирщині готуються до коровайного фестивалю

6 жовтня 2019 року уже вдванадцяте на теренах Володимирщини відбудеться щорічний фестиваль традиційної національної культури «Український коровай-сузір’я». 

Про це інформує Володимир-Волинська РДА.

«Фестиваль на берегах Луги – це, насамперед, відродження національних звичаїв та популяризація кращих духовних надбань українського народу, а водночас і старовинних весільних обрядів. Кожного разу сюди з’їжджаються майстрині-коровайниці з усієї області зі своїми витворами кондитерського мистецтва. Інтерес до цього заходу зростає з року в рік та викликає велику кількість позитивних відгуків гостей, які прибувають на це дійство з інших районів, областей України та близького зарубіжжя», - зазначають організатори. 

Аби свято стало по-справжньому цікавим, незабутнім та колоритним організатори запрошують долучитися до організації цього дійства та надати пропозиції до 2 серпня 2019 року у відділ освіти та культури райдержадміністрації (м. Володимир-Волинський вул. Небесної Сотні, 3), надіслати електронною поштою – [email protected] чи зателефонувати за номером (063) 78 06 062. 

Читайте про це як проходив фестиваль у минулому році: У Володимирі-Волинському проходить фестиваль «Український коровай-сузір’я» (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити