image
 |  4 30 Листопада 2020 | 12:57

На вулиці Луцька виїде 2 нових автобуси, які пристосовані для людей з обмеженими можливостями

У Луцькій міській раді відповіли на петицію щодо проблем із громадським транспортом у період карантинних обмежень.

На звернення громадян відреагували 30 листопада.

Так, враховуючи те, що перевезення пасажирів на період карантину здійснюються лише в межах сидячих місць, у відповіді зазначили, що з вересня цього року у Луцьку збільшили кількість транспорту.

Зокрема додали тролейбусів на маршрутах міста до 40 одиниць, запустили у рух по одному автобусу на маршрутах №25, №26, №28, №29 і відновили роботу автобусного маршруту №19 (5 автобусів).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У місті на Волині суд оштрафував власника нічного клубу за порушення карантину

Також із 30 листопада на міські дороги виїдуть ще два нових автобуси загальною пасажиромісткістю 81 місце, з них 41 сидяче місце. До того ж, транспорт пристосований для перевезення пасажирів з інвалідністю.

«Робота по збільшенню пасажиромісць у автобусах буде проводитись надалі. Також очікується у 2021 році виїзд на лінію 27-ми нових тролейбусів пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю. На період карантину перевізникам наголошено щодо необхідності мінімального інтервалу руху між автобусами, особливо у «години пік», – йдеться у відповіді на петицію.

Джерело: ВолиньPost.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити