image
 |  0 17 Березня 2021 | 16:53

На вулицях Луцька після танення снігу залишилося сміття (ФОТО)

З настанням потепління виникла потреба подбати про прибирання та приведення до належного вигляду власних, прилеглих та закріплених територій відповідно до Правил благоустрою міста Луцька. Оскільки, після танення снігу на об’єктах благоустрою є багато сміття та залишків протиожеледних сумішей.

Про це пишуть луцькі муніципали.

В зв’язку з цим департамент муніципальної варти Луцької міської ради звертається до усіх суб’єктів підприємницької діяльності, підприємств, установ та організацій, закладів торгівлі та сфери послуг, ОСББ, балансоутримувачів (управителів) будинків, комунальних підприємств та громадян щодо необхідності дотримання п.п. 2.5.2.2 Правил благоустрою міста Луцька та прибирання територій від сміття, гілля, будівельних матеріалів та відходів, протиожеледних сумішей тощо. Наполегливо просимо своєчасно здійснювати прибирання територій та утримувати їх у постійній чистоті. А також здійснювати інші заходи, спрямовані на поліпшення стану власних, закріплених та прилеглих територіїй та покращення їх естетичного вигляду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку посеред вулиці самовільно зрізали дерево (ФОТО)

Наголошуємо, що інспектори департаменту здійснюють контроль за дотриманням суб’єктами господарювання Правил благоустрою міста Луцька, та у разі виявлення фактів порушень, видають приписи на їх усунення у встановлений термін.

За невиконання вимог приписів передбачена адміністративна відповідальність.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити