image
 |  2 15 Жовтня 2022 | 10:53

На вулицях Луцька зафарбували підозрілі написи (ФОТО)

Вчора відбувся черговий спільний рейд Департаменту муніципальної варти Луцької міської ради, Департаменту молоді та спорту Луцької міської ради, Управління патрульної поліції у Волинській області Департаменту патрульної поліції, Луцького районного управління поліції ГУНП у Волинській області, Управління боротьби з наркозлочинністю у Волинській області Департаменту боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України та КЗ «Луцький міський молодіжний центр» щодо зафарбовування та ліквідації написів з адресами сайтів та телеграм – каналів, де можна замовити наркотики.

Про це пише Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради.

Мешканцям Луцька часто потрапляють на очі, на перший погляд, нерозбірливі написи на фасадах будівель, які насправді є адресами сайтів та телеграм-каналів, де можна придбати наркотичні речовини.

Зараз рекламу наркотиків можна побачити навіть на фасадах навчальних, спортивних закладів, житлових будинків та парканах приватних садиб.

Останніми роками у Луцьку неодноразово проводились рейди із зафарбовування та ліквідації написів з рекламою наркотиків. Проте, вони з'являються знову.

Департамент муніципальної варти звертається до усіх свідомих громадян міста Луцька, керівників установ, підприємств та організацій, голів ОСББ з проханням зафарбовувати інтернет-адреси, які з’являються на фасадах своїх чи відомчих будівель. Адже електронні посилання на ці сайти – це перша ланка збуту наркотичних речовин, як для дорослих, так і дітей.

Спільна робота з виявлення та усунення таких написів буде продовжена і надалі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити