image
 |  5 14 Лютого 2021 | 20:17

На «WinterCup 2021» волиняни здобули «бpонзу»: «Динамо-Брест-1960» – «Волинь» 0:3

В останньому матчі на «WinterCup 2021» наші футболісти у «втішному фіналі» змагалися за третє місце на змаганнях проти команди «Динамо-Брест-1960».

Про це повідомили на офіційному веб-сайті ФК «Волинь».

Підопічним Василя Сачка вдалося розпочати поєдинок зі швидкого гола – Євген Протасов спробував пробити здалеку, а голкіпер команди-суперниці не зумів впоратися з цим ударом – саме від його рук «кулястий» пролетів у кут воріт білорусів – 0:1. У першому таймі «Хрестоносці» мали ще чимало атак, однак у більшості випадків їм не вистачало якихось сантиметрів до завершального удару, тож відпочивати команди пішли за мінімальної переваги «Волині».

У другому таймі волиняни почали доводити свої атаки до ударів по воротах та спочатку не використали декілька хороших нагод для взяття воріт – неточними були удари Богдана Кобзаря та Богдана Оринчака. У середині тайму знову вистрілював Кобзар, однак цього разу «Динамо-1960» врятувала майстерність голкіпера. А наприкінці матчу «Хрестоносці» таки заспокоїли для себе гру. Спочатку Віталій Приндета точним ударом головою замкнув подачу від кутового прапорця – 0:2. А на останніх хвилинах гри таки спрацювала «зв’язка Богданів»: Оринчак чудово прострілив з флангу, а Кобзар у дотик переправив «кулястого» у сітку воріт – 0:3.

Таким чином, «Волинь» завершила «WinterCup 2021» третьою сходинкою змагань. Уже сьогодні команда повертатиметься до Луцька та готуватиметься до другого зимового збору. Інформацію про плани команди читайте у нас на сайті згодом.

Динамо-Брест-1960 – ВОЛИНЬ 0:3 (Протасов, 9, Приндета, 84, Кобзар, 89)

Склад «Волині»: Леванідов, Сімінін, Приндета, Цюпа, Приймак, Рябов, Ляшенко, Хагназарі, Протасов, Оринчак і гравець на перегляді.

На поле також виходили: Кобзар, Войтіховський, Климець та гравці на перегляді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Волинь» поїде на турнір «Winter Cup 2021» у Бресті

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити