image
 |  2 11 Квітня 2018 | 09:08

На хабарі затримали заступника прокурора Вінницької області

Співробітники Служби безпеки та Національного антикорупційного бюро під процесуальним керівництвом Спеціалізованої антикорупційної прокуратури затримали на хабарі заступника керівника прокуратури Вінницької області. Про це  «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби СБУ. Зазначається, що посадовець вимагав шість тисяч доларів за вирішення питання стосовно закриття кримінального провадження щодо самовільного захоплення 50 гектарів земель сільськогосподарського призначення в одному із районів Вінниччини.
 
 
 
"Правоохоронці затримали фігуранта справи та двох посередників за місцями їх проживання після отримання всієї суми хабара", - йдеться у повідомленні.
 
Наразі триває досудове розслідування у рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара). Читайте також: СБУ зловила на хабарі чиновника «Укртрансбезпеки»: Омелян хоче звільнити главу

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити