image
 |  7 13 Березня 2018 | 16:50

На храмі Святого Миколая Чудотворця, що будується у Волновасі, уже встановили куполи (ФОТО)

Директор департаменту сім'ї, молоді та спорту Луцької міської ради Олексій Веремійчик у складі волинської делегації перебуває у місті Волноваха Донецької області.
Про це 13 беpезня 2018 року повідомили у Відділі інформаційної роботи міської ради.
Делегація з Волині перебуває у місті ВолновахаУ рамках поїздки обговорено подальшу співпрацю між містами-партнерами Луцьком і Волновахою. Зокрема розглянуто можливість взаємних візитів учнівської молоді, громадських активістів з метою обміну досвідом, вивченням традицій наших регіонів.
Крім того, у рамках перебування обговорили план заходів з вшанування пам'яті військовослужбовців 51-ї окремої механізованої бригади Збройних сил України, яка 22 травня 2014 року, неподалік міста Волноваха вступила у бій із проросійськими бойовиками угруповання «ДНР». Втрати ЗСУ в цьому бою стали найбільшими від початку антитерористичної операції та взагалі за історію української армії до того часу. Загинуло 18 бійців 51-ї окремої механізованої бригади, ще близько 30 отримали поранення.
У планах керівництва міста разом з рідними загиблих військовослужбовців у травні цього року відвідати місце загибелі наших земляків та помолитися за їхні душі.
Також за підтримки багатьох волинян будується храм Святого Миколая Чудотворця. Члени делегації побували на будівництві, де на храмі уже встановили куполи.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити