image
 |  7 1 Липня 2021 | 20:19

На «Ягодині» затримали легкомоторний літак із Польщі (ФОТО)

Працівниками Волинської митниці попереджена спроба незаконного ввезення двомісного пасажирського літака на суму понад 4 мільйони гривень.

Про це повідомляє «Ковель Медіа».

Громадянин України в’їхав вантажним автомобілем «МАН» в зону митного поста «Ягодин» з вантажем «легкомоторний літак». До митного контролю згаданим громадянином було подано товаросупровідні документи, відповідно до яких, вартість згаданого товару становила 65 тисяч євро, – повідомляє Волинська митниця.

В процесі повного митного огляду вантажу виникли підозри щодо автентичності документів, поданих до митного контролю. Як результат, було отримано документи від підприємства-відправника, де ціна становила 125 тисяч євро.

Таким чином, керівник фірми отримувача, з приховуванням від митного контролю, намагався незаконно ввезти товар на митну територію України.

Зазначені дії мають ознаки порушення митних правил, передбаченого ч. 1 ст. 483 Митного кодексу України. Працівниками Волинської митниці складено протокол про порушення митних правил, відповідно до якого товар, вартістю понад 4 мільйони гривень, вилучено до рішення суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Обшуки на Волині: у злочинної групи вилучили хімічних речовин на 4 мільйони (ФОТО, ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити