image
 |  5 23 Січня 2019 | 22:03

На Ягодині затримали наркоділка

На Ягодині у ході спільної спецоперації правоохоронців та митників викрили наркоділка.

Про це на сторінці у ФБ повідомляє ДФС у Волинській області.

У ході спільної спецоперації правоохоронців та митників на митному посту Ягодин затримали мешканця Сєверодонецька за фактом контрабанди особливо небезпечних психотропних речовин «екстазі».

Зокрема, оперативники Харківського Управління СБУ встановили, що цей чоловік особисто ввозив контрабандою з однієї з країн Європи психотропні речовини МДМА, які збував на Харківщині наркодилерам великими партіями.

22 січня співробітники СБ України у Харківській та Волинській областях разом з посадовими особами Волинської митниці ДФС у пункті пропуску Ягодин припинили цей канал постачання.

Цього разу громадянин намагався ввезти до нашої країни партію психотропів у рейсовому автобусі. Зокрема, шість тисяч пігулок помаранчевого кольору загальною вагою 1878 г були приховані у 7-ми пакетах з кавою. Їх виявлено під час повного митного огляду автобуса. Встановлено, що це – особливо небезпечні психотропні речовини «екстазі».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Без тями погрузили у «швидку»: на Волині молодики отримали «передоз» (ВІДЕО, ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити