image
 |  0 28 Жовтня 2020 | 15:14

На жінку з балкона скинули диван

У Рівному на місцеву жительку з балкона третього поверху впав диван. Жінка встигла ухилитися через крик перехожого "Не кидай". Проте, повністю уникнути контакту з домашніми меблями не вдалося.

Жінку диван вдарив у плече. При цьому коли вона впала, то сильно підвернула ногу. У жінки пошкодження зв'язок лівого гомілковостопного суглоба. Інцидент стався вранці, коли вона йшла на роботу, пише rbc.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Конституційний Суд скасував відповідальність за незаконне збагачення, – ЗМІ

Винуватці, які скинули диван, розповіли, що зробили це, тому що їм було лінь і важко тягнути диван по сходовій клітці.

У поліції розповіли, що 50-річний чоловік разом зі своїми товаришами розібрали диван і вирішили викинути частину з вікна третього поверху для того, щоб не нести її вниз.

Сусіди чоловіка, який викинув меблі, кажуть, що жінка повинна була сама дивитися куди йде, і взагалі, мовляв, нема чого ходити чужими дворами.

Наразі слідчі з'ясовують, чи є за що карати власника дивану. При цьому юристи радять звертатися в суд на відшкодування морального і матеріального збитку. Зараз жінка перебуває на лікарняному. Їй потрібно до двох тижнів, щоб зв'язки зажили.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити