image
 |  0 18 Листопада 2021 | 18:05

На життя одного з українських міністрів готували замах

Співробітники Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України затримали групу осіб, які планували замах на міністра аграрної політики Романа Лещенка. Його планував зробити кілер.

Про це на брифінгу 18 листопада повідомив міністр внутрішніх справ України Денис Монастирський. Замовником вбивства, за словами глави МВС, був громадянин США, який мав претензії до Лещенка та займався шантажем аграрних керівників (щоб подивитися брифінг, доскрольте до кінця сторінки).

Підозрюваних у підготовці замаху на вбивство Лещенка затримали, їм повідомлено про підозру за чотирма статтями. За словами Монастирського, їм загрожує довічне позбавлення волі.

Монастирський розкрив подробиці підготовки замаху на міністра

Нагадаємо, раніше у Києві було затримано головного воєнного злочинця донецької в’язниці терористів "ДНР" "Ізоляція" 37-річного Дениса Куликовського, він же "Палич", який організовував та брав безпосередню участь у вбивствах і катуваннях протиправно ув’язнених громадян України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трагедія на Волині: під колесами навантажувача загинув чоловік

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити