image
 |  34 25 Травня 2023 | 16:46

Наближаємо перемогу разом: Спільними зусиллями Ківерцівського медколеджу та Волинської "Свободи" передали авто для ЗСУ (ФОТО)

Ківерцівський медичний коледж спільно з Волинською "Свободою" передали позашляховик з інвентарем та продуктами на потреби ЗСУ.

Про це на сторінці у facebook повідомив перший заступник голови Волиньради Юрій Поліщук (ВО "Свобода").

"Наближаємо перемогу разом. Спільними зусиллями Ківерцівського фахового медичного коледжу та Волинської "Свободи" реалізована ще одна хороша справа у рамках допомоги ЗСУ. Автомобіль-позашляховик "Ніссан" найближчими днями відправиться на передову. Транспортний засіб навантажений маскувальними сітками та продуктами харчування. Такі автомобілі особливо потрібні нашим бійцям, адже забезпечують маневреність пересування та мобільність військовослужбовців.

Висловлюю вдячність директору Ківерцівського фахового медичного коледжу Комшук Тетяні, викладацькому складу освітнього закладу за частину зібраних коштів у сумі 80 тисяч гривень, студентам - за продукти та сітки. Зі свого боку Волинська обласна організація ВО "Свобода" внесла 70 тисяч гривень коштів. Депутат Волинської облради Валентина Магурчак (фракція ВО "Свобода") і ГО "Волинський край" доставили транспортний засіб з Польщі в Україну. Особливо приємно бачити, що наше молоде покоління - студенти коледжу - активне і патріотично налаштоване. Нація, яка об'єднана у боротьбі за незалежність та свободу, непереможна", - йдеться у дописі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У селі на Волині священник МП молиться російською мовою навіть тоді, коли ховає воїна

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити