image
 |  2 4 Березня 2018 | 15:15

НАБУ отримало доступ до інформації про виграші Ляшка у лотерею

Солом’янський райсуд м.Києва надав доступ детективам НАБУ до документів щодо всіх виграшів лідера «Радикальної партії», нардепа Олега Ляшка, який задекларував виграш в Українській національній лотереї у сумі 571 тис. гривень.
Про це 04 беpезня 2018 року повідомляє сайт «Українська правда».
Як повідомляє «Судовий репортер», ухвала суду від 26 лютого діє протягом одного місяця.
НАБУ матиме доступ до документів «Української національної лотереї» щодо виграшів Ляшка за період з 1 січня 2017 до 24 жовтня 2017 року включно.
Відповідно до листа «Української національної лотереї», протягом жовтня 2017 року виграшів у таких сумах не зареєстровано, зазначає видання.
У листі також йдеться, що інформація про виграші (призи) у лотерею та персональні дані конкретних гравців є конфіденційною.
Як відомо, лідер РП, нардеп Олег Ляшко задекларував виграш в Українській національній лотереї загальною сумою в 571,045 гривень.
У представництві Української національної лотереї відмовились коментувати виграші Ляшка чи інших гравців, заявивши, що це конфіденційна інформація.
25 жовтня у НАЗК, а 27 жовтня - у НАБУ заявили, що найближчим часом перевірять декларацію Ляшка щодо декларування виграшу у лотерею.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити