image
 |  4 22 Лютого 2020 | 13:12

Начальника відділу слідчого упpавління поліції Волині викрили на вимаганні 6 тисяч доларів хабаря, — ДВБ НПУ (ВІДЕО)

Начальника відділу слідчого управління поліції Волині внутрішня безпека поліції викрила у неправомірних діях — вимаганні хабаря. Поліцейського затримали відразу після одержання першої частини названої ним суми.

Про це повідомили у Департаменті внутрішньої безпеки Національної поліції України.

До Волинського управління ДВБ НПУ надійшло звернення заявника про те, що посадовець ГУНП у Волинській області вимагає з нього гроші. Чоловік мав віддати 6 тисяч доларів США начальникові одного з відділів слідчого підрозділу за непритягнення до відповідальності та невилучення автомобіля.

Слідчі ТУ ДБР, розташованого у місті Львові, під процесуальним керівництвом прокуратури Львівщини, за матеріалами внутрішньої безпеки поліції внесли відомості до ЄРДР за ч.3 ст.368 Кримінального кодексу України.

На передачі першої частини від названої суми хабаря - 3 тисячі доларів - 36-річного майора поліції затримали бійці відділу швидкого реагування ДВБ НПУ, працівники Волинського УДВБ, ДБР та прокуратури. Надані кошти вилучено як речові докази.

Наразі в порядку ст.208 КПК України поліцейський затриманий. Готується оголошення про підозру. За корупційні дії посадовій особі загрожує позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Головному управлінні Нацполіції Волині пройшли нічні обшуки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити