image
 |  2 28 Серпня 2018 | 21:09

Націоналісти мають пройти у ВР, щоб не допустити таких речей, як «дерибан», – Карась

Націоналісти не зможуть впливати на всю державну політику, тому що це все-одно буде фракція, а не парламентська більшість. Але відбудеться ефект вірусу в позитивному сенсі, бо радикали стануть вакциною, яка вилікує хворий організм Верховної Ради.
Про це в ефірі інформаційно-аналітичного проекту «Перші про головне. Коментарі» телеканалу ZIK говорив лідер організації «С14-СІЧ» Євген Карась.
«Коли двадцять націоналістів увійдуть у парламент, звісно, може відбутися навіть фізичний мордобій, адже ми не допустимо таких речей, як дерибан. Але таким чином ми зможемо впливати на державну політику», – сказав Карась.

Він вважає, що повинен відбутися свого роду ефект вірусу в позитивному сенсі. Адже націоналісти стануть вакциною, яка вилікує «хворий організм».
«Звісно, що націоналісти не зможуть впливати на всю державну політику, бо це буде фракція, а не парламентська більшість, але відбудуться певні зміни», – зазначив він.

Також Євген Карась розповів, що свого часу націоналісти вже лобіювали законопроекти, які навіть підтримали депутати у парламенті.
«Ми домоглися, щоб було проголосовано закон про амністію для бійців АТО щодо нетяжких статтей звинувачення. Також ми займалися проблемами пенітенціарної служби, і ми в цьому компетентні. Але найбільша функція націоналістів буде в тому, щоб не пропустити найбільш мерзотні законопроекти на голосування», – зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкриває все, що тільки можна: журналісти покепкували з Порошенка

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити