image
 |  4 11 Жовтня 2021 | 20:23

Над Луцьком відбулася льотна зміна пілотів тактичної авіації

На аеродромі "Луцьк" військові льотчики 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна на МіГ-29 провели планову льотну зміну. 

Про це Суспільному в телефонному коментарі повідомила пресофіцерка бригади Жанна Костіцина.

Пілоти відпрацювали навички у веденні одиночних та у складі пари повітряних боїв із ворожими винищувачами. Зі слів Жанни Костіциної, пілотам пощастило, і льотна зміна минула за сонячної погоди.

Польоти відбувалися впродовж дня та ночі. Частина авіаторів отримали нові допуски до польотів, решта – відновили навички пілотування.

Перед та після вильотів інженерно-технічна служба Севастопольської бригади обстежує стан та справність фронтових винищувачів.

Довідково: Після анексії Криму 2014-го військових авіаторів передислокували в Миколаїв. У 2018 склад бригади перевели у штаб на луцьку авіабазу.

Що відомо

3 грудня 2020 року винищувачі МІГ-29 та пілоти Севастопольської бригади імені Покришкіна повернулися з бойового чергування в акваторії Азовського моря на постійне місце дислокації на Луцький військовий аеродром.

Навесні цього року Суспільне розповідало про відпрацювання завдань на військовому аеродромі "Луцьк" на винищувачах на МІГ-29, що знаходиться на озброєнні бригади.

У вересні 2021-го в Луцьку відзначили День створення 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Володимирі хочуть запустити 3D тур містом

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити