image
 |  0 5 Листопада 2018 | 10:12

Над нами всіма просто сміються, - політолог Олександр Солонько про вбивство Гандзюк

Спостерігаючи за дебільними виправданнями «правоохоронних» органів щодо результатів розслідування вбивства Катерини Гандзюк, не покидає відчуття, що над нами всіма просто сміються. Мовляв, скільки ще ці лохи будуть жерти послід? Давайте ще порцію підкинемо.
Про це у Фейсбуці написав політичний оглядач Олександр Солонько.
«Це вже перетворюється на якийсь збочений вид спорту, в якому всі ми встановлюємо черговий рекорд. Хтось - рекорд абсурду. Хтось - терплячості. Хтось - нахабства.
Скільки б не пнулися зі шкіри розумники, які намагаються конструювати громадянський конфлікт через мову чи інші фактори ідентифікації, а зусилля їхні не варті ресурсів, які в це вкладаються.
Найбільш пекучий конфлікт закладено між правлячим класом і громадою, яка не хоче жити як бидло. І на боці правлячого класу й виступають всі ці продажні силовики та кримінал. Вони озброєні, фінансуються з бюджету, мають доступ до зброї, нелегальних грошей окрім бюджетних, процесуальні інструменти для боротьби з неугодними. Можуть залучати до своїх темних справ відвертий кримінал. Справжі господарі життя, без яких ніяка влада не влада. І вони це розуміють. Тому політична верхівка буде захищати їх до болю в зубах. Битиметься за них, бо хоче щоб вони билися за неї», - резюмує Олександр Солонько.

Це він називає громадянським конфліктом. На його думку, щоб його розпалювати не треба ніяких технологій, системного накачування і створення атмосфери взаємної ненависті. Вона вже закладена. Ми сидимо на ній всі як на пороховій бочці.
Нагадаємо У неділю 4 листопада в лікарні померла Катерина Гандзюк. 
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий закон про «маски-стоп» набув чинності

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити