image
 |  13 25 Жовтня 2022 | 14:48

Над волинським деревообробним підприємством кружляють дрони

Над територією волинського деревообробного підприємства ТзОВ "Верба-ВВ" у селі Любитів Ковельського району кружляють дрони, які запускає лісова охорона та поліція.

Про це на засіданні робочої групи Волинської облради з питань зловживання керівництва ДПС у Волинській області розповіла директорка ТзОВ "Верба-ВВ" Тетяна Полячук.

"У нас працює понад 100 осіб. Ми заплатили 18 млн гривень податків. За два роки отримали два обшуки. Понесли втрати на мільйони. Відбувся арешт транспортних засобів. Ми експортуємо наші вироби за кордон. І наші контрагенти телефонують і питають, що сталось. Це наша репутація", - розповіла Тетяна Полячук.

Також очільниця підприємства поскаржилась на безглузді вимоги провести інвентаризацію за два дні від податківців. І на тотальне стеження за роботою.

"На в'їзді постійно поліція і лісова охорона. Над підприємством кружляють дрони. Це таке сприяння роботі бізнесу", - поскаржилась Тетяна Полячук.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити