image
 |  7 13 Липня 2021 | 22:24

Над волинським небом триває льотна зміна пілотів тактичної авіації

Льотчики бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна, що дислокуються на Луцькому військовому аеродромі, провели чергову льотну зміну.

Про це розповіла Суспільному пресофіцерка Севастопольської бригади тактичної авіації імені Олександра Покришкіна Жанна Костіцина.

У небі над Луцьком було шумно від польотів літаків, — каже Жанна Костіцина.

Погодні умови сприяли успішному виконанню поставлених завдань перед військовими льотчиками. Польоти відбувалися впродовж дня та ночі. Під час вильотів пілоти виконували польоти в складі пари та вдосконалювали льотний вишкіл на бойове застосування вночі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У прокуратурі розповіли, що саме вилучили на нелегальних сурогатних складах у Нововолинську (ФОТО)

Особовий склад бригади вдосконалював навички у виконанні простого та складного пілотажу, тренувався в бойовому маневруванні парою у повітряних боях з повітряними цілями й виконанням атак наземних цілей.

Перед вильотами та після них літаки готують до польотів, обстежують їх стан та справність технічний особовий склад бригади.

Довідково: На Волині 204-та Севастопольська бригада - третій рік. Після анексії Криму 2014-го військових авіаторів передислокували спочатку в Миколаїв, потім - у Луцьк.

Що відомо:

3 грудня 2020 року винищувачі МІГ-29 та пілоти Севастопольської бригади імені Покришкіна повернулися з бойового чергування в акваторії Азовського моря на постійне місце дислокації на Луцький військовий аеродром.

Льотні зміни відбуваються два-чотири рази на тиждень. Авіатори відпрацьовують завдання за різних погодних у мов та у темну пору доби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розповіли, де на Волині встановлені радари швидкості (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити