image
 |  2 22 Жовтня 2021 | 11:45

Надію Савченко з сестрою впіймали з підробленими ковід-сертифікатами

Колишня народна депутатка Надія Савченко та її сестра Віра намагалися потрапити в Україну з підробленими сертифікатами про вакцинацію проти Covid, це виявили в аеропорту "Бориспіль".

Про це інформуєє відділ комунікації поліції Київської області та джерело "Української правди" в поліції

Поліція повідомляє, що "притягує до відповідальності колишню нардепку за використання підробленого Covid-сертифіката", але не називає її імені. Жінка із сестрою в аеропорту намагалися використати підроблені сертифікати про вакцинацію, щоб потрапити в Україну.

За даними УП, йдеться про Надію Савченко та її сестру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні скорочується поголів’я птиці, ВРХ, овець, кіз та свиней

"Днями в аеропорту "Бориспіль" під час перевірки документів працівники Державної прикордонної служби виявили у двох жінок сертифікати вакцинації проти Covid-19 із явними ознаками підробки. Встановлено, що одна із фігуранток є колишньою народною депутаткою. Інформацію про правопорушення передали до поліції".

За фактом використання підроблених документів було розпочате кримінальне провадження за ч. 4 ст. 358 Кримінального кодексу України. Розслідування проводять дізнавачі поліції Київщини.

Підроблені документи вилучили й направили на проведення необхідних експертиз.

Найближчим часом буде прийнято рішення про оголошення підозри фігуранткам. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити