image
 |  0 12 Жовтня 2018 | 08:47

Найчастіше у Ковелі владу просять відремонтувати дороги

Найчастіше у своїх зверненнях на адресу влади ковельчани просять вирішити комунальні проблеми, зокрема відремонтувати дороги.
Про це йшлося на засіданні виконкому Ковельської міськради, - передає «ВолиньUA».
Так, за період з 1 січня по 30 вересня 2018 року до виконавчого комітету  міської ради надійшло 2052 звернення громадян, що на  6,4% більше, ніж за відповідний період минулого року.
Всього протягом дев’яти місяців звернулось 6478 громадян (проти 5680 у 2017 році), що на 22,6% більше від т аналогічного  періоду 2017 року.
Найбільш актуальними питаннями, які піднімали громадяни  у колективних зверненнях, є ремонт доріг у Ковелі, встановлення пристроїв обмеження руху автортранспорту, благоустрій прибудинкових територій (асфальтування, встановлення дитячих майданчиків), будівництво та ремонт каналізаційних мереж, ремонт під’їздів у багатоквартирних будинках, налагодження систем теплопостачання  та водопостачання у житлових будинках, проведення робіт з водовідведення, освітлення вулиць та ін.
Йде тенденція до поступового зменшення кількості звернень з аграрної політики і земельних відносин, покращення житлових умов громадян.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Непоодинокі випадки: подробиці спроби викрадення 12-річної волинянки

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити