image
 |  2 2 Листопада 2018 | 18:01

Найкорисніший осінній напій для очей

Вченим вдалося довести, чому для профілактики хорошого зору варто щоденно пити зелений чай. Як діє цей напій на сенсорний орган?
В зеленому чаї є багато антиоксидантів та корисних вітамінів. Зокрема, науковці виділили елементи катехіни. Вони проникають із вітамінами Е і С в оболонку органу зору та активізовують процеси, які допомагають протистояти різним захворюванням органів зору, в тому числі, такій небезпечній патології, як глаукома.  Нагадаємо, це є важке захворювання очей, яке без вчасного виявлення та потрібного лікування може призвести до неминучої сліпоти.
Тобто, споживаючи щоденно зелений чай, очні яблука поглинають антиоксиданти та використовують їх дію з користю для організму в цілому та органів зору зокрема. В цьому і є простий секрет профілактики хорошого зору.
Рекомендовано пити до трьох чашок чаю вдень. Краще насолоджуватися цим напоєм в ранковий час, адже в зеленому чаї є багато кофеїну, тому він може стати хорошим замінником кави. Також він корисний вранці, бо стимулює метаболізм. Таким чином допомагає організму протягом дня швидко спалювати жири.
Який зелений чай краще пити?
Не рекомендовано пити бутильований зелений чай, бо окрім корисних речовин, до його складу входить багато добавок, барвників та цукор. Краще в жарку погоду самостійно його приготувати.
Важливо зауважити, що цей напій не довго може зберігати свої корисні властивості. Тобто, якщо зберігати чай в пакетиках довше року (хоча чай в пакетах краще не обирати), він втратить всі корисні властивості. Термін зберігання чаю - півроку. Тому, звертайте увагу на його дату упакування. Після відкривання упаковки, варто використати продукт протягом трьох місяців. Адже колір чаю, після відкривання, через вплив кисню, змінюється.
Подробнее: https://opticlub.org/naykorisnshiy-osnny-napy-dlya-ochey/
Opticlub. Портал о ваших глазах

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити