image
 |  0 11 Серпня 2020 | 14:48

Намагався втекти пішки: у Луцьку спіймали п'яного водія (ФОТО)

Патрулюючи вулицю Чорновола, що у Луцьку, поліцейські помітили автомобіль Peugeot 3008, який порушив правила дорожнього руху.

Про це інформує пресслужба Патрульної поліції Волинської області.

Патрульні зупинили транспортний засіб і під час спілкування із водієм, виявили в нього ознаки алкогольного сп‘яніння. Він пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння на місці зупинки транспортного засобу. Результат – 1.12 проміле.

Цієї ж ночі за порушення ПДР було зупинено водія Audi А6 на вулиці Рівненській, у якого також виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій відмовився пройти освідування на стан сп’яніння на місці події, а згодом і в медичній установі.

Згодом, патрулюючи вулицю Ковельську, патрульні помітили автомобіль Opel Movano, водій якого не виконав вимогу дорожнього знаку 3.21 "В'їзд заборонено". Кермувальник проігнорував вимогу поліцейських зупинити свій транспортний засіб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За сприяння COVID-19: село Світязь на 2 дні перетворилося на мегаполіс (ФОТО, ВІДЕО)

Надалі водій вибіг із водійського сидіння і намагався втекти, однак був затриманий на вулиці Лесі Українки. Пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння чоловік відмовився.

Окрім цього, патрулюючи автодорогу Н-22 (Устилуг-Луцьк-Рівне) у с. Струмівка патрульні помітили автомобіль Volkswagen Passat, в якого не освітлювався державний номерний знак у темну пору доби. Під час спілкування із водієм цього транспортного засобу інспектори також виявили ознаки алкогольного сп’яніння.

Водій пройшов огляд на стан алкогольного сп’яніння у присутності свідків на місці зупинки автомобіля. Результат – 0.88 проміле.

На усіх водіїв складено протокол за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КУпАП та адміністративні матеріали відповідно до інших порушень.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити