image
 |  4 25 Травня 2018 | 07:03

Напад на фанів «Ліверпуля»: постраждало дві людини, поліція склала два адмінпротоколи

Англійські туристи, які дістали травми під час сутички в одному з київських ресторанів, відмовилися писати заяви, повідомили у столичному главку поліції.
Про це 25 травня 2018 року повідомляє сайт «ГОРДОН».
Поліцейські затримали двох учасників нападу на вболівальників англійського футбольного клубу «Ліверпуль» і склали щодо них протоколи за ст. 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (дрібне хуліганство). Про це повідомила прес-служба управління Національної поліції в місті Києві.
Під час бійки двоє фанатів із Великобританії дістали тілесні ушкодження.
Під час спілкування затримані відмовилися надавати будь-які пояснення щодо події, посилаючись на норми статті 63 Конституції України, а потерпілі відмовилися від написання заяв, – розповів начальник Голосіївського районного управління поліції Олег Волошин.
Інцидент стався 24 травня приблизно о 23.00 у ресторані Rooster на вулиці Велика Васильківська в Києві. За словами очевидців, приблизно 20 осіб в банданах раптово атакувало англійських фанатів, які відпочивали, кидали в них столи, стільці та склянки.
Сотні уболівальників «Ліверпуля» і «Реалу» вже прибули до столиці України, де 26 травня відбудеться фінальний матч Ліги чемпіонів.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити