image
 |  0 25 Вересня 2018 | 21:05

Напад на Михайлика: грузинська діаспора спробувала відбити у поліції підозрюваного (ВІДЕО)

Бійка сталася, коли силовики спробували вивезти підозрюваного з лікарні.



У міській клінічній лікарні Одеси сталася бійка, коли поліція намагалася вивезти звідти одного з підозрюваних у нападі на Олега Михайлика.
Про це Цензор.НЕТ повідомляє з посиланням на "Радіо Свобода". Постраждало кілька осіб.
Силовики хотіли доставити в ізолятор тимчасового утримання підозрюваного Торніке Герасіна. Він є інвалідом першої групи. Саме у нього виявили револьвер, з якого, ймовірно, стріляли в активіста.

Коли поліцейські виносили підозрюваного з палати, їм завадили кілька десятків представників грузинської громади, які приїхали в лікарню як група підтримки.
На допомогу поліції прийшов спецназ КОРД. Після сутички підозрюваний залишився в лікарні.

Внаслідок бійки постраждало кілька осіб, зокрема заступник голови ГУНП в Одеській області Дмитро Аверченко. Водночас серйозних травм не отримав ніхто. Внаслідок інциденту затримали близько десяти осіб.

Нагадаємо, 25 вересня стало відомо, що вже на другий день після нападу на активіста Олега Михайлика в Одесі затримали трьох підозрюваних. Всі троє - громадяни Грузії. Затриманим уже підготовлено підозри за ст. 115. Прокурор Одеської області Олег Жученко пообіцяв, що тепер прокуратура звертатиметься в суд щодо обрання запобіжного заходу і шукатиме замовників злочину.
За словами секретаря комітету ВР з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Антон Геращенко, затримані неодноразово їздили в Росію, зокрема нещодавно.Геращенко вважає, що метою нападу могло бути розхитування ситуації в Одесі проросійськими силами.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити