image
 |  5 31 Травня 2023 | 20:13

Напад на таксиста на Волині: суди тривають шостий рік

Порізав щоку, душив за шию, кусав за пальці. Все – через прохання заплатити за проїзд. Замість заплатити за таксі, пасажир накинувся на водія з ножем. Бійка тривала хвилин 20-ть. А суди тягнуться вже шостий рік. Справу про напад на таксиста розглядають в першій інстанції вже втретє.

Про це йдеться в сюжеті ТРК «Аверс».

Ці події відбулись ще у 2017 році. Тоді молодик «під кайфом» взяв собі таксі з Луцька до Княгининка. Бездумно покружлявши вулицями обласного центру, нарешті приїхали до місця призначення. На прохання таксиста розплатитись пасажир сказав, що візьме гроші з дому. Але повернувся не з готівкою, а з кухонним ножем, яким почав хаотично розмахувати.

Зав'язалась бійка, під час якої таксисту добряче дісталось. Йому порізали чоло, душили за шию та кусали за пальці. Водій побіг до сусідів нападника, щоб покликати на допомогу. Тоді пасажир взявся доганяти керманича на його ж таксі. Як свідчив таксист, наздогнав нападник його вже з другим ножем. Поки пасажир бився з водієм, сусід викликав поліцію.

Що ж до нападника, то його судять за двома статтями, які стосуються незавершеного замаху на умисне вбивство та крадіжку уже шостий рік. За ці роки чоловік визнав свою вину. Ба більше, схоже таксист уже йому пробачив. Та й суд першої інстанції двічі виносив вироки. Останнім чоловіка звільнено від відбування покарання за тілесні ушкодження та крадіжку автівки у зв'язку із закінченням терміну давності. Втім прокурори наполягають, що судити чоловіка потрібно саме за статтею стосовно замаху на вбивство і покарати позбавленням волі. Апеляційний суд знову повернув справу на повторний розгляд. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побиті автівки та уламки на дорозі: у Луцьку - аварія (ФОТО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити