image
 |  4 15 Березня 2018 | 07:50

Нардеп Надія Савченко повернулася до України (ВІДЕО)

Савченко прилетіла в Бориспіль рейсом з Мюнхена. Про це 15 беpезня 2018 року повідомляє сайт «112 Україна». [embed]https://youtu.be/ChaHxKnYvAI[/embed] Народний депутат України Надія Савченко повернулася в Україну. В аеропорту «Бориспіль» з нею поспілкувався кореспондент «112 Україна».
Був дуже хороший політ, зустріла по дорозі дуже багато хороших людей - наших українців, які змушені їхати заробляти гроші за кордон, – заявила Савченко в коментарі кореспонденту «112 Україна».
На питання журналіста, чи була вона в Росії і звідки прилетіла, нардеп порадила подивитися розклад рейсу, яким вона прибула. З'ясувалося, що Савченко прилетіла до України рейсом з Мюнхена. Від подальших коментарів депутат відмовилася. Нагадаємо, раніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що Надію Савченко викликали на допит у зв'язку зі справою проти голови Центру визволення полонених Володимира Рубана. Пізніше прес-секретар Савченко заявила, що депутат не отримував повісток або запрошень на допит в СБУ, вона перебуває з робочим візитом у ПАРЄ. Глава парламентської делегації в ПАРЄ Володимир Ар'єв зазначив, що на засіданні ПАРЄ Савченко не з'явилася. Згодом порядку Савченко на допит в СБУ направили в апарат Верховної Ради. На допит в СБУ 13 березня Савченко не з'явилася. Пізніше генпрокурор Юрій Луценко заявив, що має намір внести в Раду подання на позафракційного нардепа Надію Савченко, якщо вона не прибуде на допит в СБУ 15 березня в 11:00. Як повідомлялося, Володимир Рубан був затриманий 8 березня на лінії розмежування під час перевезення великої партії зброї. Його звинувачують у підготовці терактів у центрі Києва, плануванні держперевороту і незаконному поводженні зі зброєю. 9 березня київський суд заарештував Рубана на 60 діб без права внесення застави. Пізніше нардеп Надія Савченко заявила, що готова взяти Рубана на поруки.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити