image
 |  0 7 Вересня 2018 | 10:11

Нардеп розповів про ресторанні посиденьки з президентом

Президент України Петро Порошенко у своєму щорічному посланні до Верховної Ради може озвучити неочікувані меседжі щодо розвитку держави.
Про це журналістам у кулуарах ВР повідомив народний депутат від фракції «Блок Петра Порошенка» Володимир Арешонков, - повідомляє Укрінформ.
«Практично те, що я і передбачав у виступі Президента (під час зустрічі з членами фракції – ред.), підтвердилось. Зокрема, він підкреслив, що головними напрямками його діяльності на сьогодні є побудова сучасної армії, отримання самостійної української помісної церкви, а також розвиток української мови. Разом із тим Президент акцентував на європейському векторі України і орієнтуванні на Північноатлантичний альянс. Також було сказано, що деякі речі, можливо, нові або якісь неочікувані меседжі ви почуєте в Посланні, яке буде найближчим часом», - розповів Арешонков.

При цьому народний депутат припустив, що Президент озвучить щорічне Послання наступного пленарного тижня, що триватиме протягом 18-21 вересня.
«Ми розраховуємо, що це буде у вересні місяці, тобто через тиждень, коли буде сесійний тиждень. Про конкретний день не було сказано», - сказав Арешонков.

Також, зазначив депутата, напряму глава держави не порушував питання виборчої кампанії.
«Напряму Президент не говорив, що і як має бути, що ми стартуємо і так далі. Він якраз концентрував увагу в своєму виступі на тому, що він робить як Президент і що планує робити. По суті, чи це означає пряме проголошення його вже участі у виборчій кампанії? Можливо, так. Але напряму це не звучало», - додав Арешонков.

За його словами, участь у зустрічі з Президентом брали практично всі члени фракції. При цьому він спростував інформацію про присутність на зібранні інших посадовців, зокрема Прем'єр-міністра Володимира Гройсмана.
Водночас Арешонков підтвердив, що зустріч відбулась у державній резиденції «Залісся», і тривала декілька годин.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У комітеті ВР підготували для Реви неприємний сюрприз

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити