image
 |  16 15 Липня 2020 | 00:14

Нардеп від Волині живе серіалом: «Слуга народу» привіз президентську булаву Голобородька

На Волинь нардеп Валерій Стернійчук привіз булаву, з якою Володимир Зеленський знімався у фільмі «Слуга народу».

Про це народний обранець повідомив у себе на Телеграм-каналі.

Бутафорну булу Валерій Стернійчук привіз на Волинь з Донецького осередку політичної партії «Слуга народу». Президентська булава залишиться у Луцьку до серпня. Потім уже Волинь прийматиме гостей з різних куточків України. Естафету єднання підхопить інший регіон, куди й переїде символ партії «Слуга народу».

«Наша партія пропонує принципово інші підходи: об'єднуватись за тим, що єднає, уникати гострих конфронтацій, назавжди відмовитись від лівого чи правого екстремізму, триматись європейського курсу толерантності, поваги до різних думок і позицій», - коментує нардеп від «Слуги народу». 

Таким чином, у партії «Слуга народу» вважають, що бутафорна булава, з якою знімався Зеленський в ролі Голобородька, має об’єднати Схід та Захід. Мабуть, слід очікувати, що наступним кроком нардеп вирушить у подорож по містах України на велосипеді, яким крутив педалі Володимир Зеленський у фільми «Слуга народу».

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити