image
 |  4 29 Вересня 2020 | 13:17

Нардепка від «Слуги народу» Верещук вважає, що тролейбуси їздять на дизельному пальному: «Потрібні електричні»

Нардеп «Слуги народу», кандидат в мери Києва Ірина Верещук опинилася в центрі нового скандалу.

В ефірі одного з каналів Ірина Верещук заявила, що Київ при Кличко не може навіть піти на той крок, щоб почати закуповувати електричні тролейбуси. Хоча столиця могла б дозволити собі купувати електричні тролейбуси, адже має бюджет 58 млрд грн на рік.

У приклад Ірина Верещук привела бюджет міста Харкова, який становить 13 млрд грн, але там вже давно містом курсують електричні сучасні тролейбуси в той час, як Київ досі продовжує закуповувати в Білорусі, що працюють на дизельному паливі.

Коментуючи інформацію, рупор порошенківської пропаганди та автор темників Віктор Уколов зазначив на своїй сторінці в Facebook, Верещук нарікає, що Київ не купує електричні тролейбуси, що вже само по собі смішно.

"Звичайно, я розумію, що в Раві Руській тролейбусів не було, але в Києві вона їх з вікна свого лімузина бачила?", - задається питанням автор порошенківських методичок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У храмі МП на Рівненщині не захотіли відспівувати воїна УПА

Він додає, Ірині Верещук не буде зайвим знати, що тролейбуси всі електричні. Втім, може бути, у Верещук інша логіка.

Ось бувають же літаючі кандидати в мери - ну, якщо їх краном над мостом піднімають. Так чому не може бути неелетріческіх тролейбусів?

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити