image
 |  18 26 Травня 2021 | 15:12

Наркотичні квести у Луцьку стали масовими, а наркоманія перетворюється у пандемію, - депутат Луцької міськради

Наркотичні квести з закладанням наркотичних речовин на території Луцької громади набули масового характеру, а наркоманія набуває рис пандемії.

Про це під час сесії Луцької міськради заявив депутат фракції ВО "Свобода" у Луцькій міськраді Володимир Пшибельський.

"Наркоманія - це чума 21 століття, як для України, так і для Луцька. Наркотична пандемія шириться Луцьком не один рік. І ліків від неї практично немає. Раніше наркомани ховалися під покровом ночі. А тепер наркоділки вийшли у інтернет, а наркомани - на вулиці. Наркотичні квести із закладанням наркотичних речовин по всій території Луцької громади та пошуки наркотиків набули масового характеру. Це - серйозна загроза для соціуму, здоров'я та безпеки людей. Впоратися місцевій владі самотужки не реально. Потрібна жорстка політика з боку центральної влади", - наголосив Володимир Пшибельський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати Луцької міськради просять повернути «ковідні» лікарні

"Потрібно боротися з особами, які виготовляють і продать наркотичні речовини. З причинами, а не наслідками. На жаль, правоохоронна система з цим не справляється. А законодавча база неефективна", - додав очільник фракції ВО "Свобода" у Луцькій міськраді Микола Федік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити