image
 |  4 17 Вересня 2019 | 13:47

Наркотиків на мільйон гривень: на Дніпропетровщині виявили «оазис» із 12 кг марихуани та 46 кущів конопель

На Дніпропетровщині в одному з сіл Царичанського району виявили та вилучили 12 кг наркотичного засобу «марихуана» та 46 кущів конопель.

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Дніпропетровській області.

«16 вересня працівниками 3-го міжрайонного відділу управління протидії наркозлочинності ГУНП в Дніпропетровській області спільно з Дніпродзержинською місцевою прокуратурою за матеріалами кримінального провадження, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України, було проведено санкціонований обшук за місцем мешкання громадянина 1973 року народження. У ході обшуку на території домоволодіння у теплиці було виявлено та вилучено 46 кущів нарковмісної рослини «конопля», а на горищі наркотичний засіб «марихуана», вагою близько 12 кг», – йдеться у повідомленні.

За цінами «чорного» ринку вартість вилучених речовин складає близько 1 200 000 грн.

Читайте також: «Через вас війна»: заступниця голови Офісу президента оскандалилася гучними заявами (ВІДЕО)

Після проведення експертизи буде прийнято рішення про відкриття кримінального провадження та внесення відомостей до єдиного реєстру досудового розслідування за статтями 307, 310 Кримінального кодексу України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити