image
 |  4 3 Січня 2020 | 21:23

NASA показало «Людину Маррі»

Зображення з космосу загадкового геогліфа у вигляді людини, що в Австралії, показало NASA.

Про це повідомив «Урядовий кур’єр».

Космічний апарат NASA передав на Землю знімки геогліфа у вигляді людини. Зображення знаходиться в Австралії і вважається однією з найвідоміших таємниць сучасного мистецтва. Авторство малюнка досі з'ясовується вченими.

Його довжина близько 2,7 км. Вперше так звана «Людина Маррі» потрапила в об'єктиви камер у 1998 році. У 2016 році фігура знайшла нове життя контури тіла розорали, щоб його не знищила ерозія, передає CNN.

Вчені губляться в здогадах, хто зміг намалювати настільки велику «картину». Версії у вчених різні: це зробили стародавні аборигени чи сучасні художники?

Раніше «Урядовий кур’єр» повідомляв, що американська астронавтка Христина Кох побила рекорд за тривалістю перебування в космосі серед жінок. Вона прибула на МКС весною 2019 роки, 28 грудня виповнилося 289 днів, як вона провела в космосі, тим самим побивши рекорд Пеггі Уїтсон, яка провела в космосі 288 днів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні завершується реєстрація всіх бажаючих полетіти на Марс

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити