image
 |  4 15 Листопада 2019 | 18:27

«Наше місто все гарнішає і гарнішає», - лучани про затоплену вулицю на Львівській

В обласному центрі Волині район львівської, як анклав, який перебуває в режимі самовиживання. Саме так, можна охарактеризувати гронтові, затоплені вулиці житлового району Львівської.

Жителі вулиці Гончарівка потерпають від затоплення вулиці, про це пише у соціальній мережі Фейсбук Наталія Власюк. пекпкепк

Панянка наводить приклади нових облаштованих скверів у центрі Луцька та стан вулиць на окраїнах міста.

«Все тече все міняється...... «наше місто все гарнішає і гарнішає». А от на вулиці Гончарівка теж все тече, але нічого не міняється», - резюмує лучанка.  

Також лучани сподіваються, що міська влада відреагує на проблеми жителів та передбачить капітальний ремонт вулиці Гончарівка.

«Проте ми не втрачаємо надії, і все ще чекаємо від міської влади на такі необхідні для нас зміни», - пише Наталія Власюк.

Додамо, що даний район міста вже роками занепадає, міська влада щороку «кормить лучан» обіцянками про те, жодних не робить кроків для поліпшення інфраструктури району Львівської.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити