image
 |  135 4 Квітня 2024 | 09:24

Наслідки масованої атаки "Шахедів" на Харків: є загиблі та поранені (ФОТО, ВІДЕО)

Вночі 4 квітня Росія запустила на Харків декілька хвиль "Шахедів", внаслідок масованої атаки загинули 3 рятувальників та цивільна жінка, ще 12 людей дістали поранення.

Про це інформує ДСНС України, голова Харківсьої ОВА Олег Синєгубов у Telegram, мер Харкова Ігор Терехов у Telegram, - пише ВолиньUA.

У рятувальній службі зазначають, що внаслідок ворожих ударів пошкоджень зазнали житлові будинки мирних громадян. Загинула мешканка житлового будинку, є постраждалі. На місці прильотів виникли пожежі.

"Рятувальники, що прибули за викликом на одну із адрес, зазнали повторного удару беспілотниками. Двоє з них від отриманих поранень загинули на місці, ще один помер по дорозі в лікарню".

Ще один рятувальник зазнав поранень. Пошкоджено три одиниці техніки ДСНС.

Голова Харківсьої ОВА Олег Синєгубов повідомив, що у результаті ворожої дронової атаки ще щонайменше 10 людей отримали поранення. Пошкоджені багатоповерхівки та будинки приватного сектору.

Вранці мер Харкова Ігор Терехов уточнив, що один з дронів потрапив у багатоповерхівку і пошкодив зовнішню стіну.

Станом на 7 ранку 4 загиблих і 12 постраждалих. 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити