image
 |  5 9 Листопада 2017 | 12:14

Настає «зоряний час» туманів, – синоптик

Для кожного метеорологічного явища є свій зоряний час.

Про це 9 листопада 2017 року повідомляє синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у «Фейсбук».

Грози в липні, сніг у січні, відлига у березні, заморозки у травні та вересні, а тумани виходять на атмосферну українську вершину саме у листопаді.

Саме вони, тумани, і завтра плаватимуть Україною. І видимість вже знижуватиметься не просто до 300-500 метрів, а до 50-ти, або й до – «за туманом нічого не видно».

Тому не забувайте вмикати фари автомобілісти, велосипедисти, мотоциклісти та інші рухомі дорожні об’єкти. Пішоходи! Вмикайте особливу обережність.

Невеликі дощі завтра ймовірні у західних областях, у північних та на Вінниччині. На решті території без істотних опадів, може, хіба, якась мряка капатиме.

Температура повітря протягом п'ятниці +4+8, на півдні та заході України +7+13 градусів.

У Києві завтра хмарно, туман, невеликий дощ, удень до +6+8 градусів.

Вихідними порівняно тепло та вогко. У неділю посилиться вітер.

Словом, погода подумати, посумувати трохи, погуляти, повалятися з книжкою, чи планшетом, частіше попити чай з колегами, нарешті купити гарбуз і щось з нього зварити, поносити чоботи на каблуках, поки нема ожеледиці, закутати широкий шарф і позбирати листя.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити