image
 |  2 18 Січня 2021 | 15:43

Навальний - такий же ворог незалежної України як і інші російські політики, - екснардеп

Російський політик Алексей Навальний - такий же ворог незалежної України як і інші російські політики.

Про це у коментарі заявив колишній нардеп, депутат Волинської облради від ВО "Свобода" Анатолій Вітів.

"Дивує ажіотаж, який в Україні викликало повернення та арешт російського опозиціонера Навального. Українські медіа та користувачі соцмереж зробили цю подію ТОПовою. Навальному приділяється більша увага, ніж українським воїнам, які гинуть на Донбасі від рук московських окупантів", - зазначив Анатолій Вітів.

Націоналіст звернув увагу на те, що Навальний насправді зовсім не належить до друзів незалежної України, а є таким же ворогом, як і Кремль.

"Російський опозиціонер-ліберал став частиною інформаційного простору України не просто так. Це - наслідок багаторічного впливу "руского міра" та панування ілюзій щодо Навального як можливої альтернативи Путіну. Такі ілюзії вже були в українців 100 років тому після повалення російського самодержавства. І привели до сумного фіналу з втратою незалежності.

Насправді Навальний - такий же ворог незалежної України як і інші російські політики. Він - автор вислову про те, що Крим назад не повернеш, бо це не бутерброд з ковбасою. Переконаний: якби при владі був Навальний, окуповані українські території залишилися б у складі Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Волинські сосни – в далекому Казахстані: спогади колишнього лісівника (ВІДЕО)

Російський лібералізм може нести ще більшу небезпеку для існування України, оскільки хитро маскує свій імперіалізм та заколисує байками про дружбу. Що потім призводить до фатальних наслідків. Потрібно раз і назавжди зрозуміти:

Росія у форматі Російської імперії є ворогом України. У наших національних інтересах - підтримувати національно-визвольні рухи всередині Російської федерації, а не прославляти російських опозиціонерів".

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити