image
 |  0 3 Травня 2021 | 12:21

Найпопулярнішими серед волинян є кросовери

У першому кварталі поточного року в Луцьку та Волинській області придбали 180 нових автомобілів. Сума покупок становила 6,5 млн доларів США.

Про це інформує сайт RST.

Лідером серед брендів у січні-березні був Toyota. Майже 40 таких нових автомобілів отримали реєстрацію у регіоні. Крім цих авто часто обирали Renault, Skoda, Kia і Hyundai.

Кросовери Toyota RAV4 і Kia Sportage отримали найбільшу кількість продажів серед моделей. Також у регіоні часто реєстрували і Skoda Kodiaq.

Майже 80% зареєстрованих автомобілів – кросовери. Частка авто, що обладнані дизельними моторами склала 38% ринку, а середній об’єм двигуна становив 2 л. Автомобілі з ціною від 17 до 35 тис. доларів отримали долю ринку 54%. Середня ціна кожного автомобіля, який зареєстрували у першому кварталі, перевищила 36 тис. доларів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Волині неповнолітній виніс з магазину гроші, солодощі та спиртне (ФОТО)

Загалом у першому кварталі поточного року українці придбали 21 000 нових автомобілів. Сума покупок становила 660 млн доларів США. Лідером серед брендів у січні-березні був Toyota, а серед моделей – Toyota RAV4. Найдорожчими автомобілями першого кварталу були Rolls-Royce Cullinan і Wraith (кожна майже по 500 тис. доларів); один Aston Martin DB11 (270 тис. доларів) і два DBX (по 260 тис. доларів), три Bentley Flying Spur, три Continental GT і п’ять Bentayga (вартість кожної становить майже по 300 тис. доларів).

Нагадаємо, впродовж 2020 року на Волині реалізували 750 нових автомобілі на загальну суму понад 24 млн доларів. Тоді бестселером був кросовер Renault Duster.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити