image
 |  0 16 Січня 2018 | 09:22

НАЗК відмовилося оприлюднити результати повної перевірки декларації Гонтаревої за 2016 рік

Національне агентство із запобігання корупції (НАЗК) відмовилося надати результати повної перевірки електронної декларації голови Національного банку Валерії Гонтаревої за 2016 рік.
Про це 16 січня 2018 року сказано у відповіді НАЗК на запит сайту «Українські Новини».
В агентстві зазначили, що станом на 12 січня проведено повну перевірку е-декларації Гонтаревої за 2016 рік і готується відповідний проект рішення, що має бути розглянутий і затверджений на засіданні НАЗК.
Під час повної перевірки НАЗК не отримало відповіді на запит, спрямований у Міністерство юстиції.
При цьому агентство відмовилося надати результати проведеної перевірки й інформацію про виявлені порушення.
До ухвалення рішення про результати повної перевірки декларації за 2016 рік, поданої Гонтаревою В.О., Національне агентство відмовляє в наданні інформації про результати цієї перевірки, - сказано у відповіді.

НАЗК вважає, що шкода, що може бути нанесена репутації Гонтаревої, переважає над правом громадськості знати цю інформацію.
Як повідомляли «Українські Новини», з травня глава НБУ Валерія Гонтарева знаходиться у відпустці, вона чекає задоволення Президентом і Радою її заяви про звільнення.
Мін'юст не надав НАЗК інформацію при перевірці е-декларації Гонтаревої.
Гонтарева задекларувала 84 млн гривень за продаж своєї частки в ICU.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити