image
 |  1690 12 Лютого 2022 | 13:49

Назвали 5 ознак, що у жінки давно не було чоловіка

Довга самотність завжди неминуче накладає відбиток на жінку. Змінюється все – починаючи від її внутрішнього світу і закінчуючи ставленням до оточуючих і чоловіків зокрема. Звичка покладатися тільки на себе, відсутність сильного плеча і підтримки поруч, вимушена обов’язок бути сильною – все це перетворює даму зовсім в іншу особу, ніж вона була раніше.

У всьому її житті відбуваються кардинальні зміни, які спочатку ніхто не помічає, але з часом вони все більше кидаються в очі оточуючим, – пишуть FAKTI.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Втікав і відбивався: свідки розповіли про нетверезого водія-вбивцю єпископа Ведмеденка (ФОТО, ВІДЕО)

Вона ставить на собі хрест

Так, ось так сумно і відчужено – давно самотня жінка просто ставить на собі хрест. Вона вважає, що саме відсутність чоловіка і невдачі в особистому житті так довго супроводжують її, значить просто-напросто ніхто з чоловіків не цікавиться нею.

Відчай простежується практично в кожній дії і слові – дама стає вкрай невпевненою в собі, змарнілою і пригніченою. Вона чомусь переконана, що більше ніколи нікому не буде потрібна, що її час минув, а шанс безповоротно втрачено. Природно, чоловіки віддзеркалюють такий настрій і справді не виявляють до неї ніякого інтересу.

Вона постійно звинувачує себе

Той момент, коли жінка стверджувала, що їй просто трапляються не ті чоловіки, пройшов. Тепер вона у власній самотності звинувачує виключно себе.

Дама постійно займається самокопанням, шукає в собі негативні риси, дуже критично ставиться до власної зовнішності і займається самоїдством. Чим більше вона робить це, тим сильніше зміцнюється в думці, що вона просто повна невдаха.

Вона дивиться в майбутнє з точки зору одиначки

Жінка, яка давно без чоловіка, звикла розраховувати виключно на себе. Вона самостійно вирішує виникаючі проблеми, проявляє незвичайну силу і витривалість та навіть не думає про те, що колись з’явиться людина, яка буде їй допомагати.

Про майбутнє дама теж міркує через призму самотності, що вона завжди буде немов кинута човен, що пливе у величезному морі, і підтримки чекати немає звідки.

Вона шкодує, що не втримала колишні відносини

Чим довше жінка перебуває без чоловіка, тим частіше подумки повертається до минулих стосунків, проганяє в голові різні події і думає, як можна було повестися в тій чи іншій ситуації.

Якщо раніше на екс-партнера у неї була злість і образа, тепер вона все частіше думає про те, що саме на ній лежить вина за те, що їх союз розпався. Якби вона змогла утримати чоловіка, то зараз «все б було по-іншому» і не довелося б вити вовком від самотності.

Вона перестає довіряти чоловікам

Парадокс, але чим довше жінка одна, чим сильніша її туга по сильному плечу і захисту, тим більше вона перестає довіряти чоловікам в цілому. Статус самотньої жінки накладає свій відбиток, дама заздрить заміжнім подругам, все більше втомлюється від нескінченних безглуздих спроб зав’язати стосунки і, врешті-решт, остаточно розчарувавшись у чоловіках, піднімає білий прапор.

Жінка тепер не вірить нікому, вважаючи, що всім чоловікам потрібно тільки одне – скоріше затягнути в ліжко, отримати своє і розбігтися без будь-яких зобов’язань.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Луцьку на Рівненській збили жінку, вона у важкому стані в лікарні (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити